Site icon Swami Maitreyi

Yogaresa till Gotland

11-17 September 2023 v 37

Vi behöver inte resa långt för att få uppleva vackra stränder och närheten till havet. Gotland är vårt svenska paradis med Greklands karghet och blågröna hav, med Afrikas savanner och Karibiens tropiska stränder och såklart unikt för Gotland klapperstensfält med raukar. Kombinera en Gotlandsupplevelse med yoga; vackra naturupplevelser, avslappning och tid för återhämtning och uppladdning inför den kommande hösten och vintern.

Vi  kommer att bo 1 mil norr om Visby på Villa Salthamn, med tillgång till inomhuspool och bastu, 5 min till havet och havsbad, havsutsikt med natursköna solnedgångar. Programmet kommer att innehålla, morgonpromenad längs stranden i soluppgången eller ett tidigt morgondopp i havet/poolen, morgonyoga(asana, fysiska övningar och pranayama, andningsövningar) följt av brunchbuffé då du även kan packa en liten utflyktsmatsäck om du vill.

Efter det är det fri tid att göra utflykter eller vandringar i närområdet. Det är gångavstånd till Lummelundagrottan och Krysmyntagården med omgivande strandnära skogar eller att bara vandra längs stranden är en fantastisk upplevelse. Om du kommer med bil är det nära till andra vackra vandringsleder längs stränder, skogar eller gotländska ängen. Eller du kanske vill uppleva Visby med dess vackra sagolika charm.

Under sen eftermiddag fortsätter vi med Yoga Nidra, djupavslappning, meditation och kortare föredrag om olika aspekter av yoga. Efter middagen, under den Gyllene timmen, eller skymningstimmen har vi meditation i solnedgången. Och vi avslutar kvällen med meditation eller mantrasång.

Rummen är tvåbäddsrum, några enkel rum kan erbjudas vid särskilda behov. Lakan och handukar finns. Vi serverar vegetarisk mat.

Tid: Vi startar den 11 september kl 16:30, incheckning från kl 15:30. Vi avslutar söndagen den 17 kl 13:00. Vi ordnar med samåkning eller taxi från Visby hamn till Salthamn (kostnaden ingår inte i kurspriset).

Pris: 9800 kr (inkl. kost och logi)

Kursledare: Swami Maitreyi och Lena Jayatma Setterwall

Exit mobile version